Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zin in de Salone

Salone del Mobile 2021. Zou het echt waar zijn? Zullen we in september weer en masse in Milaan rondlopen als ooit tevoren? Ik kan het me nog nauwelijks voorstellen, maar op dit moment maken we op de redactie toch heus plannen om te gaan. Want ondanks de creatieve ideeën die bedacht zijn om contact met elkaar te houden, de inventieve oplossingen om nieuwe ontwerpen vol trots te kunnen presenteren, zijn we allemaal ook toe aan verandering van omgeving – ik heb genoeg tijd gehad om te acclimatiseren in mijn nieuwe huis! 
In het begin was het niet hoeven reizen een soort nieuwe luxe, en de extra achtergrondinfo die via Zoom of Teams werd gedeeld over de nieuwe meubels heel welkom.

Maar mijn eerste livebijeenkomst dit jaar, van Leolux in een boardroom ergens op Strijp in Eindhoven (prachtige collectie van studio Truly Truly, heerlijk eten, klein gezelschap, alles op gepaste afstand) maakte weer duidelijk waarom elkaar face to face ontmoeten zo belangrijk is: het persoonlijke contact, waardoor je net even meer te weten komt omdat er gelegenheid is om door te vragen. Omdat zitten in een bank en de stof voelen je echt meer vertelt dan een productfoto, hoe perfect gemaakt ook. Daarom kijk ik uit naar de Salone, en naar elke komende beurs die wordt georganiseerd. Thuis zitten kan altijd nog.
José MOLENAAR

Eigen Huis & Interieur 04/2021
Fotografie portret Kaatje Verschoren