Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuwe look voor Eigen Huis & Interieur

Het afgelopen jaar waren we meer dan ooit thuis en hadden we tijd (te veel?) om onze huizen intensief te bewonderen vanbinnen. Met als gevolg dat menig interieur een kleine of grote metamorfose onderging, of dat de plannen daarvoor zijn gesmeed. Dat gold niet alleen voor de woningen van onze redactieleden, maar ook voor het uiterlijk van Eigen Huis & Interieur. Na vijf jaar hadden we zin in een nieuwe vormgeving – noem het een kleine verbouwing. Ook hebben we bestaande rubrieken eens flink onder de loep genomen en een aantal nieuwe toegevoegd. En omdat we van binnenkijken nóóit genoeg krijgen, brengen we vanaf nu in elk nummer maar liefst negen – 9! – interieurs.

Bovendien kun je nu nog langer genieten van elke editie: Eigen Huis & Interieur verschijnt vanaf nu zes keer per jaar*, maar die nummers zijn wel dikker dan ooit. Met nog meer inspiratie, interviews, architectuur en natuurlijk blijven we de trends op de voet volgen en doen we verslag van alles wat er in de interieurwereld gebeurt. Elke uitgave bouwen we op rond een speciaal thema, in dit geval beginnen we met kleur. Laat je meeslepen door het effect dat kleur heeft op het interieur (en je humeur), bewonder het lef dat bewoners en ontwerpers tonen met gewaagde kleurcombinaties of kies juist voor met verstilde aardse paletten, zoals onze trendforecaster voorspelt. Veel lees- en kijkplezier!

Zelf heb ik trouwens iets meer gedaan dan een kleine verbouwing: ik ben verhuisd. Naar een huis waar kleur ruim baan krijgt, zoals mijn nieuwe keuken bewijst.